OK

Мека мебел Еsstetic - Начин на плащане

плащане, карти, терминал, плащания

Меки мебели Еsstetic - Начин на плащане

Плащания

Esstetic Ви предлага четири начина на плащане - с дебитна или кредитна карта чрез нашия виртуален POS терминал, чрез системата за електронни разплащания Epay.bg, по банков път чрез платежно нареждане, или чрез наложен платеж.

Ако изберете начин на плащане по банков път, чрез Еpay.bg или чрез дебитна или кредитна карта, Вие дължите посочената при финализиране на поръчката крайна цена, която включва цената на продуктите и разходите по доставката.

Ако изберете плащане чрез наложен платеж, към посочената по-горе крайна цена се добавя такса "наложен платеж" в размер на 1% върху сумата на поръчката, която заедно с крайната цена на поръчката следва да заплатите на куриера.

Кредитна / Дебитна Карта

VISA, Master Card, VISA Electron, Maestro

При този начи на плащане се използва виртуален POS терминал чрез Централна Кооперативна Банка AД, която гарантира напълно сигурността на разплащането. За да извършите плащането ще бъдете препратени към платежния сървър на БОРИКА. Обслужват се следните карти: Visa, VISA ELECTRON, MasterCard, MAESTRO.

Борика MasterCard Visa Visa Electron Maestro

ePay.bg

VISA, Master Card, VISA Electron, Maestro

ePay.bg е система за плащанe с банкови карти и микросметки чрез Интернет. Системата предоставя възможност на всеки регистриран клиент да пазарува стоки и услуги чрез Интернет, като плаща с банкова карта и/ или със своята микросметка в ePay.bg.

За разплащане могат да се използват следните платежни средства: карти с логото на БОРИКА, VISA ELECTRON, MasterCard, Visa, MAESTRO и микросметка.

ePay

По Банков Път

Български Лева (BGN)

Вие можете да платите поръчаната стока чрез банков превод на посочената банкова сметка на НЮ СТЕЙДЖ ООД:


IBAN: BG47 FINV 915010 NUSTAGE 1

BIC: FINVBGSF

Първа Инвестиционна Банка АД

С Наложен Платеж

Плащане в Брой на Куриера

Моля, обърнете внимание, че избирайки тази опция за плащане, ще трябва да заплатите допълнителна такса в размер на 1% от стойността на поръчката Ви на куриера!

Затвори

Вход

Моля въведете Потребителско име и Парола за вход в системата!

Забравена парола

Моля въведете E-mail адрес, с който сте се регистриралиРегистрация на нови потребители