OK

Lacobel интериорно стъкло е подходящо при дизайна на мебели, плъзгащи се врати, кухненски гърбове, декоративни стенни облицовки за баня и всекидневна, облицовка на бар плотове и други.

Повече за Lacobel - цветно интериорно стъкло

стъкло, интериорно стъкло, цветно стъкло, стъклени панели

 

За Lacobel

 

AGC Flat Glass Europe

AGC Flat GlassEupore е производител и собственик на бранда Lacobel. Компанията е със седалище в гр. Брюксел, по-рано позната като Glaverbel и е световен лидер в прозводството на плоско стъкло. В портфолито на AGC присъстват около 30 различни търговски марки за плоско стъкло, всяка от които се отличава с високото си качество и широко приложение на продуктите от своята група.

Продукцията на AGC можете да срещнете буквално навсякъде, където се употребява стъкло, от строителството (външни стъкла и интериорни декоративни стъкла) до автомобилостроенето, където AGC е предпочитан партньор за световни лидери в бранша от ранга на TOYOTA.

 

LACOBEL ®    Оцветете Отражението си

Употребата на декоративни стъклени панели в интериорното пространство е изключително популярна сред любителите на естетиката и стилното аранжиране. Цветното стъкло с марка Lacobel, придава допълнителен блясък и създава различни приятни усещания и придава дълбочина - играейки си със светлината в дадено помещение.

Широкото приложение на интериорното стъкло го прави предпочитан елемент при създаването на дадено интериорно решение. Lacobel е подходящо при дизайна на мебели, плъзгащи се врати, кухненски гърбове, декоративни стенни облицовки за баня и всекидневна, облицовка на бар плотове и други.

Богатата гама от експресивни цветове ви позволява да го съчетаете дори с най-претенциозните интериорни решения. Цветните панели са лесно съчетаеми с други материали като дърво, стомана или камък.

Устойчивост на Високи Температури
Интериорното стъкло Lacobel издържа на температури до 80 градуса, което ви позволява да го поставите зад Вашата готварска печка или в близост (10-15см) до други уреди развиващи високи температури.

UV Защитено
Lacobel e UV защитено стъкло, така че може да бъде подложено на постоянна слънчева светлина, като това по никакъв начин няма да наруши цвета на стъклото.

Влагоустойчивост
Стъклото може да бъде поставяно, както в помещения с висока влажност, така също и под въздействието на пръски вода, което го прави подходящо и практично за използване в кухня и баня.

Безопастност
Lacobel има специално покритие с т.нар. SAFE+ фолио, което има двойна функция:
- Защитава цветното лаково покритие от надраскване.
- При счупване придържа парчетата към фолиото на принципа на автомобилните стъкла.

Лесен Монтаж
Интериорното стъкло Lacobel се монтира изключително лесно и нямате нужда от “майстори”. За прикрепянето му към стени се използва стандартно силиконово лепило. Повече информация ще откриете на страницата монтаж

Lacobel Glass
Lacobel Glass
Затвори

Вход

Моля въведете Потребителско име и Парола за вход в системата!

Забравена парола

Моля въведете E-mail адрес, с който сте се регистриралиРегистрация на нови потребители