OK

Екология – мека мебел EССТЕТИК. Дизайнерска мека мебел с ергономична форма, създадена да добави повече комфорт към елегантния интериор на дома и офиса.

Мека мебел ESSTETIC - Екология

Мека мебел, обзавеждане, интериор, екстериор, фотьойли, табуретки, възглавници, дивани, дизайн, маси, офис, градина, двор, басейн, мебели, дамаски, кожа, велур, флок, тапицерии

Екология

Опаковката

Опаковката на нашите продукти е от 100% естествена материя – конопено зебло, която освен че е екологична, е от т.нар. възобновяеми материали (renewable materials), имащи дългосрочен ефект върху екологията на планетата. За разлика от материалите, използващи минерални ресурси, които са изчерпаеми, възобновимите материали могат да се произвеждат практичеки "вечно", като консумират по-малко енергия за създаването си, и са лесно разградими, в края на своята употреба.

 

Екология и Ергономия

EPS гранулите, които се използват за пълнеж на предлаганите продукти са напълно рециклируеми и екологично безопасни. Освен това, в експлоатационни условия EPS не отделя вредни вещества, водоустойчив е, което го прави резистентен по отношение на развитието на плесени, бактерии, гъбички, акари и други. В този смисъл предлаганите продукти са подходящи за използване от малки деца и за бебета.

EPS гранулите са с отворена клетъчна структура – т.е. могат да "дишат" , като по този начин е изключително подходящ за пълнеж на мебели, в сравнение с традиционно изполваните дунапренови материали. Материалът е трудно горим и самогасим - класификация на горимост B1.

Пълнежа на нашите мебели има основна роля в постигането на тяхната ергономичност – основното качество с което те се отличават от останалите.

 

Дамаските

Дамаската на една мебел - диван, фотьойл или табуретка без съмнение е това, което първо се забелязва и във времето понася най-много следи от употреба.

Ние сме подбрали и използваме висококачествени платове с оптимални структурни и естетични качества, които имат гарантирана активност на дишане, висока устойчивост при измачкване и устойчивост срещу износване, облъчване от светлина, киселини и плесени. Почти всички предлагани интериорни дамаски имат съдържание на памук, което ги прави меки и приятни на допир.

Марката esstetic предлага само еко кожи произведени от различни рециклируеми материали, а не от различни животински видове.

 

 

Опаковка на Фотьойл

Опаковка на Фотьойл

EPS гранули

EPS гранули

Еко Кожа

Еко КожаЗатвори

Вход

Моля въведете Потребителско име и Парола за вход в системата!

Забравена парола

Моля въведете E-mail адрес, с който сте се регистриралиРегистрация на нови потребители