OK

Meка мебел Esstetic - Условия за oтказ на поръчка и връщане на стоки

отказ, връщане, стока

Meки мебели Esstetic - Oтказ на поръчка и връщане на стокa

Връщане и Отказ

Отказ oт поръчка

Клиентът има възможност да откаже и канселира поръчката си, преди тя да бъде експедирана за доставка чрез куриер или доставена на адреса посочен от клиента. Еsstetic уведомява всеки клиент за статусите на неговата поръчка по е-мейл, като те са видими и в неговия клиентски акаунт, в секция "Текущи поръчки".

В случай, че поръчката не е в статус "за експедиция" или не е доставена вече на клиента и последния желае да се окаже от нея, то той следва да уведоми esstetic писмено за отказа си на е-мейл: cancellation@esstetic.bg.

В този случай esstetic изпраща потвърждение за приемането на отказа по е-мейл на клиента и го уведомява за срока за за възстановяване на сумата на поръчката, включително на стойността на доставката, като приспада приложимите комисионни на банки или платежни сиситеми, спрямо избрания от клиента начин на плащане. Сумата се възстановява чрез платежното средство, избрано от клиента за плащане на поръчката, не по-късно от 30 дни от потвърждението на отказа от страна на esstetic.

 

Условия за връщане на доставена стока

Клиентът има право, без да дължи обезщетение и без да посочва причина, да върне получената стока в срок до 7 работни дни (до 15 календарни дни),

считано от деня на получаването й. В този случай, Клиентът трябва да върне стоката в запазена оригинална опаковка, с ненарушена цялост и неизползвана, в съответствие с разпоредбите на чл.55 от ЗЗП. При неизпълнение на тези условия  еsstetic си запазва правото да не приеме върнатата стока и съответно да не възстанови направените разходи за закупуването й от Клиента.

Клиентът е длъжен да уведоми писмено esstetic за желанието си да върне стоката / стоките на е-майл:  return@esstetic.bg и да върне продукта неразопакован в офиса на esstetic, като разходите за доставката са за сметка на клиента. 

 

В случай на връщане на доставен вече продукт и спазване на условията за цялостност на опаковката и неизползване на стоката esstetic възстановява сумата по стойността на продукта/ите в 30-дневния законово установен срок, като всички разходи, които клиентът е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността на продуктите от поръчката са за сметка на клиента. Сумата се възстановява чрез платежното средство, избрано от клиента за плащане на поръчката.

НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА изделия по поръчка (интериорно стъкло или мебели по поръчка), които се произвеждат съгласно  индивидуалните изисквания на клиента.

 

 

Затвори

Вход

Моля въведете Потребителско име и Парола за вход в системата!

Забравена парола

Моля въведете E-mail адрес, с който сте се регистриралиРегистрация на нови потребители